• Premium merken aan scherpe prijzen
  • Erkend & gecertifiëerd zwembadbouwer!
  • Eigen plaatsings - en hersteldienst

Aqua Finesse Spa Clean Puck

Spa CleanHet met prijzen onderscheiden Spa Clean van AquaFinesse reinigt uw spabad grondig van binnenuit!
Spa Clean is milieuvriendelijk en verwijdert slijm, vuil en kalk uit uw spabad, de leidingen en de bijbehorende uitrusting.
 Perfect voor: het dieptereinigen van het interieur en het leidingwerk van uw spabad tijdens de driemaandelijkse verversing van het water.
Bovendien is Spa Clean ook ideaal voor het behandelen van uw nieuwe spabad of als u overschakelt van traditionele ontsmettingsmiddelen op AquaFinesse.
€ 13,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Aqua Finesse Spa Clean PuckAqua Finesse Spa Clean Puck
Beweeg de cursor over, of klik op de afbeelding om ze te vergroten

Details

Spa CleanHet met prijzen onderscheiden Spa Clean van AquaFinesse reinigt uw spabad grondig van binnenuit! Spa Clean is milieuvriendelijk en verwijdert slijm, vuil en kalk uit uw spabad, de leidingen en de bijbehorende uitrusting.  Perfect voor: het dieptereinigen van het interieur en het leidingwerk van uw spabad tijdens de driemaandelijkse verversing van het water. Bovendien is Spa Clean ook ideaal voor het behandelen van uw nieuwe spabad of als u overschakelt van traditionele ontsmettingsmiddelen op AquaFinesse. Gebruiksaanwijzingen: - Verhoog het chloorgehalte in uw spa tot ongeveer 3 ppm voordat u begint met de dieptereiniging. - Zorg dat alle spuitmonden en luchtkleppen open zijn en los dan een Spa Clean tablet op door deze direct in het water in uw spabad te doen. - Schakel de pompen in en laat ze gedurende 20 minuten draaien op maximale kracht zodat er een goede doorstroming ontstaat.*  - Herhaal de activering van de pompen minimaal 2 - 3 keer tijdens de dieptereiniging. De aanbevolen behandelingstijd bedraagt 12 - 24 uur.  -  Als de behandeling is voltooid, verwijder dan de filters en reinig deze, laat de spa leeglopen en vul hem met vers leidingwater. Voeg tot slot een chloorschok toe. - Hervat het onderhoud met de AquaFinesseTM Hottub waterbehandeling.

Extra informatie

Voorraadstatus In Stock
Terug naar boven

Schrijf uw eigen beoordeling

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. log in of registreer

Om een vraag te stellen moet je ingelogd zijn of registreren.

Questions on Aqua Finesse Spa Clean Puck

No questions asked yet

Terug naar boven