• Premium merken aan scherpe prijzen
  • Erkend & gecertifiëerd zwembadbouwer!
  • Eigen plaatsings - en hersteldienst

Over ons

Zwembadboetiek is de online winkel van het bedrijf Pool Service.

U zal ongetwijfeld merken dat we gebruik gemaakt hebben van onze 15 jaar ervaring bij het samenstellen van onze webshop. Met deze webshop wensen wij ons te onderscheiden door enkel kwalitatieve producten aan te bieden.

Onze internetwinkel is een weerspiegeling van 15 jaar ervaring. Ons commercieel team biedt u een accurate en betrouwbare service op het vlak van levering, technische ondersteuning en dienst na verkoop. Bij aankoop kan u tevens kiezen voor zelfplaatsing of kan u beroep doen op ons professioneel team (mits akkoord plaatsingsofferte)

Als doe het zelver of zelfbouwer, gebruiker van uw zwembad kan u bij ons terecht.

Wij bieden complete zwembadpakketten aan van houten zwembaden, metaal wand baden en zelfbouw betonbaden.

Daarnaast beschikken wij over een breed gamma technieken zoals filterinstallaties, filterpompen, filters, pvc-onderdelen, automatische meet- en doseertoestellen. Mocht u de uit te voeren werken liever overlaten aan de professional, beschikken wij over een team grondig opgeleide techniekers. Een duidelijke offerte wordt vooraf opgemaakt.

Naast de praktische aspecten van een zwembad beschikken wij over een ruime waaier aan zwembadspeelgoed en zwembadaccessoires. Van zwembandjes, luchtmatrassen, duikbrillen, badmutsen tot opblaasbare boten. En niet te vergeten een assortiment aqua-gym materialen.

Bij zwembadboetiek bent u aan het juiste adres als u advies op maat, kwalitatief materiaal, degelijk technische ondersteuning en dienst na verkoop zoekt!